Újabb japán akció-RPG kap folytatást, itt a Nights of Azure 2


Bizonyos hírek valószínűleg kevésbé alkalmasak a tisztelt olvasóközönség nagyobbik része pulzusszámának a megemelésére, és tartok tőle, hogy ez épp ilyen lesz. Hiszen a Nights of Azure első része mifelénk annyira nem rengette meg a világot, mi egy kövér ötöst osztottunk ki rá, ami jól mutat a szakdogánk értékelésekor, ám kevésbé fest csinosan egy teszt alján.

„Aj-jaj, lányok, megint gonosz démonurak támadtak a világra, ideje megszaggatni ruhatárunkat”

A lényeg, hogy jön ezen akció-RPG folytatása, amely a Nights of Azure 2: Bride of the New Moon címet kapta. Egyelőre a japán megjelenésről tudunk érdemben beszámolni: a folytatás PlayStation 4-re és Vitára készül, tehát PS3 változat ezúttal már a szigetországban sem készül. Ez persze számunkra kevésbé érdekes, fontosabb, hogy jut-e nekünk a Vita-változatból, hiszen ahogy a tesztünkből is kiderült, a PS4-es program egyik legnagyobb hibája, hogy érezhetően kézikonzolra készült, csak azt a verziót már nem fordították le.

Persze a készítők megígérnek minden finomságot, amit egy második rész esetén szokásos: feljavított harcrendszer, és az előző felvonás partiszisztémáját is túlszárnyaló rendszerek szerepelnek a palettán. Sajnos részletekről, esetleg változatosabb helyszínekről, élvezetesebb történetről nem esett szó, pedig nálunk ezek is okolhatóak voltak az akut pontvesztésért, pont a megidézhető démontársakkal nem volt bajunk.

A lengeruhás nők láthatóan továbbra is a játék marketingkampányának legfontosabb komponensei

Hivatalos megjelenési dátum még nincs, félhivatalos azonban akad: e szerint a Nights of Azure 2 december 22-én jelenik meg Japánban. Az információkat és képeket a Dengeki oldalán találtuk


Vélemény, hozzászólás?