Újabb jel a PlayStation 4-es Red Faction létezésére


Biztosak voltunk benne, hogy a THQ Nordic nem trófeának szerezte meg a Red Faction széria jogait, hanem hogy felhasználják őket, és egy újabb korhatárbesorolás újfent megerősítette, hogy máris új platformokra költöztethetik ezt a klasszikust.

Augusztusban kaptuk a hírt, hogy megalakult a THQ Nordic és 13 játékot terveznek bejelenteni. Tekintve, hogy a Nordic Games közel 5 millió dollárt fizetett ki olyan címekért, mint a Red Faction, a Supreme Commander és a Darksiders, így nem ördögtől való gondolat, hogy előbb-utóbb hallhatunk ezekről a címekről, és most felcsillant a remény. Újra.

Minden jel arra mutat, hogy a 2001-ben megjelent Red Faction lesz az a  következő PlayStation 2-es játék, amely bemutatkozhat PlayStation 4-re, ugyanis október végén már felbukkant a korhatárbesorolásért felelős PEGI oldalán, most pedig a hasonló feladatot ellátó ESRB adatbázisában is megmutatta magát, ugyancsak a Sony jelenlegi generációs konzoljára listázva.

Az eredeti Red Faction mellett egyébként a Red Faction II is felbukkant a PEGI-nél ugyanerre a platformra, de a THQ Nordic egyelőre még egyiket sem jelentette be, így nem tudni, hogy egy Darksiders II: Deathinitive Edition szintű felújításra vagy csak egy szimpla portra számíthatunk-e. A Red Faction: Armageddont mellesleg ajándékba adtuk a 2014/10-es szülinapi GameStarhoz, emlékeztek még rá?


Vélemény, hozzászólás?