Újra az Xbox One fogyott a legjobban Amerikában


Az Xbox One lett szeptember legjobban fogyó konzolja az Egyesült Államokban a Microsoft közleménye szerint. Az NPD Group teljes jelentésére ugyan még várni kell, de a redmondi cég már most eldicsekedett az eredménnyel, ami pláne annak fényében remek hír, hogy egymást követő három hónapban sikerült letarolnia az egyik legfontosabb piacot, július és augusztus után a szeptembert is a Microsoft nyerte.

További remek hír lehet a Microsoft szánára, hogy a GfK Entertainment UK jelentése szerint az Egyesült Királyságban is az Xbox One lett a legkelendőbb gép, ami nem csoda, hiszen a vásárlási adatok alapján a briteknek nagyon bejön a kisebb méretű Xbox One S gép.

Megsüvegelendő eredmény, pláne, hogy szeptember közepe óta a PS4 Slim változata is boltokba került. Ugyanakkor kíváncsiak leszünk az év végi adatokra, hiszen minden bizonnyal rengeteg játékos várakozik/várakozott a tegnap debütáló PSVR szemüvegre és a novemberben érkező, erősebb hardverrel szerelt PS4 Pro masinára, így az ő kivárásuk is a Microsoft malmára hajtotta a vizet.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?