Uncharted 4 – olcsóbbak lettek a játékbeli tárgyak


Nyári leárazásokból sosem elég – legyen az egy gombóc fagyi a tikkasztó melegben, vagy ebben az esetben éppen a PS4-exkluzív Uncharted 4 többjátékos módja.

A PlayStation 4 egyik legnagyobb húzócíméhez, vagyis az Uncharted 4-hez július elején adták ki a rengeteg új tartalommal bővített Lost Treasures multiplayer DLC-t, ha viszont ez sem lett volna elég az A Thief’s Endet online is nyüstölőknek, akkor most egy újabb kellemes meglepetés vár rátok. 

Mától kezdve ugyanis négy héten keresztül minden termék árát csökkentették a többjátékos mód in-game boltjában. Ez azt jelenti, hogy az új skinektől kezdve Chloe karakterén át különböző bundle-ökért is jóval kevesebb Uncharted Pointot kell fizetni augusztus 17-ig. Emellett magukat az UP-csomagokat is olcsóbban gyűjthetik be a Summer Sale alatt a játékosok a PlayStation Store-ból.

A Naughty Dog természetesen nem áll le a fejlesztéssel, még ebben az évben több multiplayer kiegészítőt terveznek kiadni, és egészen 2017-ig igyekeznek bővíteni a játék többjátékos módját.

Mit gondoltok, életben tudják vajon tartani a multiplayert a következő kiegészítő érkezéséig?


Vélemény, hozzászólás?