Uncharted 4 – Samre és Sullyra fókuszálhat a sztori-DLC


Pletykák szerint decemberben fogják bemutatni az Uncharted 4 egyjátékos kampányát bővítő csomagot, melyben Nathan bátyja lesz a középpontban.

Egy kicsit már el is felejtettük, hogy a Naughty Dog egyjátékos DLC-t is ígért az Uncharted 4-hez – elvonta a figyelmet a multi, amit szintén folyamatosan frissítenek.

Egy a The Last of Ushoz megjelent Left Behindra hasonlító, de annál több játékidőt kínáló csomagra számíthatunk, ami a napokban a neten keringő pletykák szerint önállóan is játszható lesz, az alapjátéktól függetlenül is érthető és élvezhető. A főszereplő Sam Drake, és nagy szerepet kap Sully is, de további részletek egyelőre nem derültek ki. Jaffameister összesen három cikket tartalmazó, tegnap létrehozott oldalán, belsős forrásra hivatkozva jelentek meg ezek az infók, ami önmagában még semmit nem jelentene, de a notórius szivárogtató (akinek nevét egyébként említik a Jaffameister site-on), Laura Kate Dale is megerősítette, hogy hasonlókat hallott. 

Ki tudja, mi igaz ebből, mindenesetre készülhetünk a december 3-4-én tartandó PlayStation Experience-re, ahol várhatóan megtörténik a leleplezés. Vagy nem. Meglátjuk.


Vélemény, hozzászólás?