Uncharted film – törölték a premierdátumot


Nagyon próbálkozik a Sony Pictures, hogy összehozza az Uncharted alapján készült filmet, de nagyon nehezen akar összejönni a dolog.

Folytatódik az Uncharted film vesszőfutása. 2014-ben a forgatókönyv szorult javításra, egy évvel később ismételten rendező nélkül maradt és alacsonyabb büdzsét pletykáltak neki, majd belőttek egy óvatos dátumot 2017 nyarára. Idén áprilisban már arról mesélt a Naughty Dog, hogy csak tanácsokkal próbálják terelgetni az adaptációt, de már egy ideje nem hallottak felőle, júliusban pedig kiderült, hogy egy új író csatlakozott a stábhoz. 

Hiába azonban Joe Carnahan (Fehér pokol, Füstölgő ászok, A szupercsapat, Feketelista) érkezése, várható volt, hogy a korábban 2017 júniusára belőtt premiert nem fogják tudni tartani, így tulajdonképpen cseppet sem meglepő, hogy az Uncharted film ki is került a Sony Pictures naptárából. Új megjelenési dátumot egyelőre nem adott meg a vállalat, így valószínűleg legközelebb már csak akkor hallhatunk majd a dátumról, ha biztosat tudnak mondani róla. 

Carnahan (a fenti képen) előtt többek között olyan forgatókönyvírók vették kezelésbe a szkriptet, mint Mark Boal (A bombák földjén, Zero Dark Thirty), David O. Russell (Napos oldal, Sivatagi cápák, Amerikai botrány), Thomas Dean Donnelly (Szahara, Mennydörgő robaj) és David Guggenheim (Védhetetlen). Ti kit látnátok szívesen a rendezői székben és a főszerepben?


Vélemény, hozzászólás?