Uncharted: The Lost Legacy – siess, ha már most be akarod biztosítani a kiegészítőt


Uncharted 4 Digital Deluxe Edition és az Explorer’s Pack birtokosai biztosan megkapják a The Lost Legacyt, de ezek a csomagok már nem sokáig lesznek elérhetőek.

A PlayStation Experience 2016 sokak örömére végre leleplezte a Naughty Dog, hogy milyen bővítményen ügyködnek az Uncharted 4 kapcsán. A The Lost Legacy nem egy egyszerű DLC lesz, hanem jóval több annál.

Az Uncharted: The Lost Legacyt leginkább a The Last of Us: Left Behindhoz lehetne hasonlítani, noha a fejlesztők már most leszögezték, még annál is hosszabb kaland vár ránk. Chloe Frazer kalandja egy egyszerű DLC-ként indult, de hamar túlnőtt magán és így végül egy teljes különálló történettel bővíti majd a játékot és egyben az Uncharted univerzumot. Mint kiderült, Chloe és Nadine önálló küldetése Indiába vezeti a hősnőket, akik Ganésa agyara után kutatnak. Ganésa egy elefántfejű embertestű istenség, a hindu panteon egyik legismertebb alakja. 

Egymásnak ellentmondó információk utána végre tisztázódott, hogy az Uncharted: The Lost Legacy digitálisan és dobozosan is megvásárolható lesz, tehát nem lesz szükség az elindításához a negyedik részre. A kiegészítőt azonban az Uncharted 4 Digital Deluxe Edition változatának birtokosai és az Explorer’s Pack csomag tulajdonosai már a megjelenés napján automatikusan megkapják. Viszont, ha ezek egyikére fáj neked is a fogad, akkor nem árt sietni, hiszen mindkét verzió csupán december 13-ig lesz elérhető. 


Vélemény, hozzászólás?