Uno – a Ubisoft farag videojátékot a népszerű kártyajátékból


[ad_1]

Most húzz négyet! Most húzz kettőt! Megint négyet! Rémlik már? A közös családi pillanatok és baráti társaságok elengedhetetlen kelléke (avagy megrontója) a Ubisoft fejlesztésében költözik a virtuális térbe.

A Ubisoft és a Mattel együttműködésének eredményeként előbbi videojátékot készít utóbbi világhírű kártyajátékából, az Unóból, amely hazánkban is nagy népszerűségnek örvend. 

Hirdetés

A Ubisoft Chengdu által fejlesztett virtuális kártyajáték augusztus 9-től válik digitálisan beszerezhetővé a PC mellett a jelenlegi generációs konzolokra, így PlayStation 4-re és Xbox One-ra is. A Ubisoft Unóját online és közösségi funkciókkal is felvértezték, támogatni fogja többek között a hang- és videochatet, a heti és globális ranglistákat, sőt akár saját szabályokat is szabhatunk. Online akár négyen, offline pedig ketten ugorhatnak egymásnak, illetve játszhatnak majd vele. 

Persze nem ez az első alkalom, hogy az Uno alapján videojáték készül, számos platformra megjelent már valamilyen feldolgozásban, de az Xbox 360-as verziót külön is érdemes megemlíteni, hiszen az első olyan Xbox Live Arcade cím volt, amely elérte az 1 millió letöltést. Mondjuk miután a Tetrist is sikerült elrontani, egy kicsit izgulunk, de remélhetőleg összekapják magukat a srácok.

[ad_2]

Source link


Vélemény, hozzászólás?