Vampyr – akár 30 óráig is kitarthat a játék


A Vampyr várható hossza leginkább azon múlik majd, hogy ti mennyire szerettek a felfedezéssel és a mellékküldetésekkel foglalkozni.

A DontNod, a Life is Strange csapata egy teljesen új műfajban akarja kipróbálni magát. A Vampyrban egy orvos irányítunk majd, aki hirtelen a vámpírok közé kerül. Komoly megpróbáltatások várnak rá, ahogy próbálja kielégíteni vérszomját éjjel és ellátni betegeit nappal.

A fejlesztőcsapat a közelmúltban tartott egy prezentációt a Vampyrról, ahol a WCCFtech is jelen volt, és megkérdezték, hogy játékhossz tekintetében mire számíthatunk.

„Eddig úgy néz ki, hogy nagyjából 15 órára van szüksége annak, aki csak a fő sztorira koncentrál, viszont nagyjából kétszer ennyire lehet számítani, ha minden gyűjthető apróságot és mellékküldetést fel akartok fedezni.”

Az 1918-as gótikus téma van annyira érdekes, hogy simán beletoljuk azt az extra 15 órát a felfedezgetésre, ha az alapok és a hangulat erős lesz. Alig várjuk, hogy kipróbálhassuk a Vampyrt, ami 2017-ben érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.


Vélemény, hozzászólás?