Végéhez ért az Injustice 2 előzetessorozata


Ötödik, egyben befejező részéhez érkezett az Injustice 2 előzetessorozata, mely a Shattered Alliances (Megtört szövetségek) címet viseli. Először a Batman és Superman közti ellentét volt a téma, később ennek folytatásában már feltűnt a Zöld Lámpás, a Zöld Íjász és Flash is, aztán Supergirl és végül a Grodd Gorilla által vezetett The Society is megkapta a maga előzetesét.

A sorozat utolsó felvonásában maga Brainiac a főszereplő, az előzetes rendkívül hangulatosan vezeti fel a karakter érkezését, majd elég hatékonyan demonstrálja annak pusztító erejét. A videó második felében a látványos átvezetők között a játékmenetből elcsípett részleteket is láthatunk, melyek alapján kijelenthető, hogy Brainiac nem lesz túl könnyű ellenfél.

A Supermant kutató gonosztevő előzetese valószínűleg távolról sem az utolsó darabja a teljes reklámkampánynak, hiszen az Injustice 2 csak úgy ontja magából az előzeteseket, és még hátra van néhány hét a május 16-án esedékes PlayStation 4-es és Xbox One-os megjelenésig. A készítők elmondása szerint jövő hét pénteken például egy újabb karakterről rántják majd le a leplet.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?