Véleményem látatlanban az Otherworld táborról


Bizonyára titeket is nagyon foglalkoztat a téma,hiszen eléggé felkapott lett,pluszban elég nagy reklámot kapott az OW-től.
Így mondhatjuk, hogy viszonylag sok embert érint a dolog.
És ami sok embert érint,arra mi is fel figyelünk és ha van róla véleményünk el mondjuk.
Nos, ha jól emlékszem a tábor jelenlegi ára 45 ezer forint,szóval egy átlag munkás bérének durván a fele.
Persze, most ha 2 oldalúan nézzük a dolgot(mi pedig úgy szeretjük), akkor egy ilyen tábor megrendezése és az eszközök biztosítása is hatalmas időt,energiát és persze nem utolsó sorban pénzt igényel.
Én viszont azon az állásponton vagyok hogy ebben a gazdasági helyzetben,ne fosszátok ki a szüleiteket,ne költsetek el ennyi pénzt egy élményre,mely lehet akár a legjobb élmény is ha a családi kasszából kivesz 45 ezer forintot!
Ez hatalmas összeg!
A hallottak alapján biztos jó lesz a tábor,én ezt nem kétlem,csak az ára olyan húzós amit egy átlag család talán nehezen tud kinyögni,ezért persze nem az OW, hanem a magyar állam tehető felelőssé.
Nyugodtan mennyetek be egy népszerű bevásárló központba számolni,hogy a maradék 45 rongyból mit tudtok venni,mennyi kaját és az ennyi időre elég.
És akkor az csak a kaja lesz,a szüleitek még nem fizettek rezsit és rosszabb esetben lakbért sem!
Mindannyian áldozatot hozunk a túlélésünkért,legyetek ti is annyira érettek hogy nemet tudok mondani,öleljétek meg a szüleiteket és köszönjétek, hogy eltartanak benneteket és szeretnek.
Ha van rá igényetek a tábor helyett ki meheténk a Duna partra,mindenki hozz magával vagy üdítőt vagy sört és leülünk beszélgetni:)
Persze tudom nem lesz olyan mint egy élmény tábor de nem is fog 45 ezer forintba kerülni,csak fejenként 300Ftba,amit talán a szüleitek pénztárcája is elbír.
Update:
2013 május 31.én vettem észre hogy teljes mértékben ki lettem zárva a youtbe felületből is az OW-nél.
De nem csupán komment moderációban részesültem, hanem kizártak a feliratkozok közül,emiatt nem tudtam értesülni a „last minute” akcióról,amelyről talán érdemes megejteni pár szót.
A lastminute ára jóval olcsóbb,30 ezer forint ami talán egy picivel barátibb ár és megfizethetőbbnek tartom mint a 45 ezer forintot,viszont az ár csökkenésért cserébe számos szolgáltatásból ki lesznek zárva a táborba ezzel a módszerrel jelentkezni vágyók.
Fontos kiemelnem, hogy ez a cikk csak az átlag munkás ember szemszögéből vizsgálja meg ezt a kérdést.
Akinek van pénze,nyugodtan mennyen el,legalább gazdagodik élményekkel,ismeretségekkel.
Na de mik is azok a szolgáltatások amelyekből ki lesztek zárva,soroljunk fel párat:
Nem lesz joguk részt venni a nyereményjátékban(oké ez korrekt és érthető),nem kapnak Other World-ös pólót(ezen elmosolyodtam,nem mintha nem lehetne csináltatni abból a pénzből amit elengednek:D),és most jön egy általam kifogásolt dolog,nincs módjuk részlet fizetni…
Igazából ez a dolog is egy pontig érthető az ő részükről,ne az utolsó pillanatban keljen rohangálni a pénz után,de nekem meg eszembe jut az a munkás ember aki nem tud kipengetni azonnal 30 rongyot…
Én inkább a munkás emberek pártját fogom,remélem nem haragszotok érte,de főleg ők tartják egyben a gazdaságot.
Nincs munkás–>Nincs termelés–>Nincs gazdaság
Szerintem ez a pénz még mindig egy picit sok,egy átlagbérhez képest,de talán ha engedélyezve lenne a részletfizetés azt mondom,de csak akkor, talán,érdemes lenne be fizetni nektek,hiszen egész jók a programok és fredyD is megjelenik:)
Így viszont munkás szemmel nézve ugyan az a helyzet,a nincsből nem lehet befizetni ekkorra összeget…


Vélemény, hozzászólás?