Véleményem SpaceNinja88ról alias Visorról!


Visor-t, egy nagyon jó videósnak és összességében egy nagyon jó, segítőkész embernek tartom.
Nagyon sokra tartom a véleményét és ezért minden jelentős munkámról ki kérdezem és amennyiben van rám ideje, meg kedve, segít nekem, ami szerintem egy rendkívül korrekt dolog.
Nagyon aktív a közönségével szemben, érkezik valami hozzá szólás, levél bárhol, ha olyan dolog, amire tud mondani valamit, lereagálja.
Én személy szerint nem követem nagyon régen, FreddyD révén találtam rá, de az óta, sem bántam meg.
És bár, nem követem minden videóját, rengeteg olyan tartalom van a csatornáján, amit érdekfeszítőnek találok, és amiért érdemes követni őt.
Legyen szó, játékkritikáról, game playekről, reklámokról, mindenről van egyéni véleménye és általában jók a meglátásai.
Örülnék, ha hozzá hasonló emberekből egy picit több lenne és az olyanokból kevesebb, akik csak becsmérelni tudják az embert és semmi építőjellegű kritikát nem mondanak, hogy merre hány métert mennyen előre az ember.
Igazából, fel nem tudom sorolni mennyi mindennel foglalkozott már és kicsit kevésnek is érzem magam ahhoz, hogy eddigi munkásságát díjazni merjem.
Jelenleg kicsivel több, mint 6000 feliratkozóval rendelkezik, de úgy vélem oly annyira jó ember, hogy sokkal többet is megérdemelne.
Az hogy néha személyes dolgokat, háttér információkat is meg tudunk róla, csak még közelebb hozza hozzánk, ami azért jó dolog, mert nem érezzük nagyon azt a távolság tartást, mint mondjuk az Other World esetében.
De a legjobb ebben az emberben hogy nem felejtette el, soha hogy honnan indult, nem szállt a fejébe a népszerűség.
Nem mondja, hogy van 6000 feliratkozóm, ki vagy te, szóba se állok veled, hanem mindenkit egyen rangúan kezel, aki megérdemli és normális ember módjára viselkedik vele.
Lehet, hogy ez számára teljesen természetes, de azért mi kedves olvasóim, mi azért tudjuk, hogy vannak ellen példák hasonló videósoknál, akik el felejtették honnan indultak és csak azt tudják hajtogatni:
60 ezer feliratkozónk van.
Neked mid van?
Semmit sem fogsz tudni elérni!
Szóval kedves Visor,csak így tovább és sikerekben,eredményekben és kihívásokban is gazdag életutat kívánok neked!
Én továbbra is követni foglak és amennyiben mentalitásod nem változik, hű rajongód maradok 🙂


Vélemény, hozzászólás?