Verdun – később indul Xbox One-on az állóháború


Az eredeti tervek szerint a jövő héten egyszerre jelent volna meg a Verdun PlayStation 4-es és Xbox One-os változata, de a Microsoft konzoljára csak később látogat el a világháborús lövölde.

PC-n már egy ideje megrohamozhatjuk a lövészárkokat az I. világháborút egészen valószerűen bemutató Verdunben, de a platformon elért sikereket hamarosan konzolon is megpróbálják megismételni a fejlesztők. Illetve egyelőre csak egy konzolon.

A játék PC-s fórumain ugyanis a héten egy üzenet jelent meg a Blackmill Games és az M2H csapatától, amiben sajnálattal közölték, hogy az Xbox One-os verziót el kellett halasztaniuk. PlayStation 4-en tartani tudják az eredeti menetrendet, így augusztus 30-án meg is jelenik a Verdun, viszont a Microsoft platformját illetően nem tudtak új dátummal szolgálni. Bár a készítők elmondták, általában nagyon szigorúan kezelik a megjelenési dátumaikat, a megfelelő élmény elkészítéséhez még egy kis időre szükségük van. Egyelőre a Verdun Xboxos rajtjának új dátumát nem jelölték ki.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=98cYx1SU0YE]


Vélemény, hozzászólás?