Virginia – izgalmas a nyomozós kalandjáték új trailere


Egy Twin Peaks-szerű nyomozós kalandjátékot kapunk a Virginia képében, amelynek vadonatúj előzetese már sokkal többet mutat a koncepcióból.

Az 505 Games és a Variable State egy módfelett különös nyomozós címmel, a Virginiával lepi meg az efféle rejtélyes kalandjátékok szerelmeseit szeptember végén. 

A Virginia tulajdonképpen egy interaktív thriller egy fiatal fiú nyomtalan eltűnéséről. 1992-ben járunk Virginia államban, amikor egy kezdő FBI ügynököt, Anne Tarvert irányítva társunkkal, Maria Halperin különleges ügynökkel együtt kell kibogoznunk az ügy kusza szálait, azonban ahogyan az lenni szokott ilyenkor, itt sem mindenki az, aminek mutatja magát.

Ahogyan arra a fenti videó is rávilágít, Kingdom elszigetelt városkájának lakóiról egyre több sötét titkot tudunk meg a játékmenetben előre haladva, amely csak tovább nehezíti az ügy felgöngyölítését, ráadásul komoly hatással van főhősünk életére is. A készítőket többek között David Lynch sejtelmes történetmesélése és Glen Keane időtlen animációi ihlették, ez pedig bizony jó ajánlólevél. 

A Virginia szeptember 22-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 


Vélemény, hozzászólás?