VR-re költözik a Carnival Games


Előző generációs konzolokról és mobileszközökről VR headsetekre? Nem lehetetlen – legalábbis a Carnival Games-t fejlesztő Cat Daddy, és az azt kiadó 2K szerint. A vurstlik pénznyelő utcájának játékait megelevenítő, bulikra szánt közösségi program 6 évvel megjelenése után most a(z egyelőre sok esetben magányosságáról ismert) virtuális valóságot próbálja meghódítani.

A továbbra is minijátékokból álló (céllövölde, kosárra dobás, stb.), ma bejelentett Carnival Games VR október 28-án jelenik meg HTC Vive-ra és PlayStation VR-re, ezeket pedig kicsit később egy Oculus Rift verzió is követi majd.

A 19,99 dollárnak megfelelő összegért megvásárolható program (amely egyébként a 2K első kísérlete a VR-ral) 12 minijátékot tartalmaz: a már elmondottak mellett gyűrűkkel, baseball labdával is dobálhatunk célba, játszhatunk dartsot, felderíthetünk egy kísértet járta kastélyt, valamint falmászó tudásunkat is letesztelhetjük a szabadon felderíthető virtuális vurstliban.

Az eredeti játékot 2008-ban adták ki Wii-re, ezt követték a portolt verziók. A New Carnival Games című folytatás 2010-ben látott napvilágot a Nintendo otthoni és kézikonzoljára.


Vélemény, hozzászólás?