Walking Dead: A New Frontier – közeleg a harmadik rész és a lemezes kiadás is


A Telltale Walking Dead játéksorozatának harmadik évada nemsokára folytatódik a következő résszel, de valószínűleg még ez előtt megérkezik a boltok polcaira a dobozos változat.

Ugyan többen úgy gondolják, hogy a Telltale-féle epizodikus formula egyre kevésbé izgalmas, a sikerek kezdetét jelentő Walking Dead harmadik évada, az A New Frontier kifejezetten jó rajtot vett. Hamarosan kiderül, hogy ez kitart-e a szeon második felében is, illetve azok is csatlakozhatnak a mókához, akik ragaszkodnak a dobozos kiadásokhoz.

A készítők ugyanis elárulták, hogy a harmadik epizód, ami az Above The Law címet kapta, még márciusban megjelenik, de ennél pontosabb időpontot nem adtak. Nem úgy, mint a lemezes kiadás esetében, ami a Telltale-féle Batman-sztorihoz hasonlóan csak az első részt tartalmazza majd a lemezen, az évad maradékához egy digitális kód formájában kapunk hozzáférést. A Walking Dead: A New Frontier Európában március 3-án kerül a polcokra, de a PS3-as és az Xbox 360-as szekcióban már nem érdemes keresni ezt az évadot.


Vélemény, hozzászólás?