Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr – ilyen lesz a nyílt világ


A NeocoreGames Warhammer 40,000 játéka kapcsán befutott egy új előzetes, amely részletesen elmeséli, hogyan is épül majd fel az Inquisitor – Martyr világa.

A magyar NeocoreGames legújabb nyílt világú akció-szerepjátéka, a Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr nem csak különösen hosszú címe miatt ég bele egyből az ember tudatába, hanem azért is, mert az utóbbi idők vegyes felhozatala után egy igazán ütős Warhammer 40K címnek tűnik.

A fejlesztés továbbra is gőzerővel folyik, most pedig egy olyan videóval örvendeztettek meg bennünket a készítők, amely a játék nyitott világát hivatott bemutatni. Állításuk szerint több száz óra játékidőt is gond nélkül belepakolhatunk majd az Inquisitor – Martyrba, mivel az egyjátékos kampány csak egy szelete a teljes élménynek. Egy egész űrbéli szektor vár arra, hogy inkvizítorként bejárjuk és természetesen megtisztítsuk a káosz erőitől. A véletlenszerűen generálódó küldetések és térképek sora az idő előrehaladtával ráadásul bővülni is fog, folyamatos frissítések jönnek majd. A további részleteket a fenti videóban találjátok meg. 

Nem mellékesen, a videó végén szereplő információk szerint hamarosan kipróbálható alfa verzióra is számíthatunk. Várjuk szeretettel! 

A Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr megjelenése valamikor 2017-ben várható PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. 


Vélemény, hozzászólás?