Watch Dogs 2: hackeld meg Budapestet!


Csakúgy, mint az első epizódban, úgy a Watch Dogs 2-ben is központi szerepet kap a játéktérként szolgáló város, San Francisco meghackelése, hiszen minden eszközt, amin a ctOS 2.0 rendszer fut irányításunk alá tudunk vonni a főhős Marcus Holloway-jel.

A játék csak november 15-én jelenik meg konzolokra (a PC-s verzióra a hónap végéig kell várni), ám a Watch Dogs 2-t idehaza forgalmazó PlayOn Magyarország Kft. jóvoltából egy izgalmas mini-játékkal melegíthetünk a nagy megmérettetésre. Ennek lényege, hogy ezen az oldalon történő gyors regisztrációt követően választanunk kell magunknak két hacker csapat közöl, majd annak színeiben logikai fejtörőket megoldani, hogy uralmunk alá hajtsuk Budapest különböző területeit.

Marcus egyik izgalmas feladványa

A 3 részre osztott puzzle-ök (amelyekről itt tudhatsz meg többet) kirakása nem igényel többet pár percnél az idődből, így akár két megálló között telefonról vagy kényelmesen otthonról is megfejtheted őket. A két csapat közötti versengés egészen 2016.11.18-ig tart, a győztes fél tagjai között pedig értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra.

Ám innen kezdődik csak a java, a legjobb 5 hacker ugyanis 2016.11.20-án a Barcraftban (1065 Budapest Bajcsy- Zsilinszky út 59.) egy döntő keretén belül összemérheti még egyszer tudását. A végső győztes jutalma pedig nem más, mint egy Watch Dogs 2 játékszoftver valamint egy PlayStation 4 Pro konzol. Mire vársz? Budapest csak arra vár, hogy meghackeld!

A Watch Dogs 2 november 15-én jelenik meg PS4 és Xbox One konzolokon, november 29-én pedig PC-n, magyar felirattal.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?