Watch Dogs 2: Human Conditions – számos újdonságot hozott a friss DLC


A Ubisoft újabb tartalmakat – például egyjátékos küldetéseket és kooperatív kihívásokat – kínál azoknak a játékosoknak, akik már áthackelték magukat a Watch Dogs 2-n.

A Watch Dogs 2 világa úgy lett megtervezve, hogy bármikor tetszés szerint bővíthessék, így nem meglepő, hogy nemrég megváltozott a játék utolsó küldetése, valamint az sem, hogy a második bővítményt a játék elején még nem játszhatjuk, csak a közepefele nyílik meg. 

A Human Conditions DLC mától már elérhető PlayStation 4-re a Season Pass tulajoknak teljesen ingyen és olyan finomságokkal bővíti az alapjátékot, mint a régi ismerős arcokat és új karaktereket is felsorakoztató három sztoriküldetés. Az elsőben, az Automatában főhősünk egy internetes cég, a Nudle és az új biometrikus, önjáró autójuk ellen lép fel. A másodikban, a Bad Medicine-ben Marcus egy bérgyilkossal köt ideiglenesen szövetséget annak érdekében, hogy legyűrjenek egy közös ellenséget, aki elnyomja a városi kórházakat. Végül a Caustic Progress-ben a DedSec felveszi a harcot egy veszélyes nanotech ellen, amely terrorizálja San Francisco hajléktalan közösségét. 

A csomagban ezenkívül kapnak a játékosok új elite co-op missziókat (az eddigieknél nehezebbeket), valamint egy vadonatúj ellenféltípust, a Jammert is, aki védi a meghackelhető cuccokat. A Watch Dogs 2: Human Conditions tehát PS4-re már beszerezhető, azonban PC-re és Xbox One-ra csak március 23-án jelenik meg. 

 

 


Vélemény, hozzászólás?