Watch Dogs 2 – ismerd meg alaposan a sztorit


Folytatódik a Watch Dogs 2 világát bemutató sorozat, amelyben ezúttal a játék története, a főszereplők és azok motivációja kerül a középpontba

A Ubisoft egy Remote Access névre keresztelt videosorozattal szeretné részletesen is bemutatni a játékot azok számára, akik még csak most ismerkednek a Watch Dogs franchise-zal. Ennek a harmadik részét nézhetitek meg most.

Míg a Watch Dogsban elsősorban a megfigyelés és az erre építő technológiák álltak a középpontban, ezúttal napjaink egyik legfelkapottabb IT-s területe, a Big Data körül forog minden. A különböző vállalatok elképesztő mennyiségű adatot tárolnak az ügyfeleikről, így olyan dolgokat is tudnak rólunk, amiket még mi magunk sem. Ez pedig akár rossz dolgokra is felhasználható.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=1osRs0gzwBM]

A Watch Dogs 2 főszereplője, Marcus Holloway egyébként nem egy szent, aki meg akarja menteni a világot, egyszerűen csak vissza akar vágni a cégnek, ami kitolt vele. Így kerül kapcsolatba a DedSeccel, és így keveredik bele ebbe a korrupcióval átszőtt világba, ahol aztán az ártatlanok jogaiért harcol majd.

A Watch Dogs 2 november 15-én fog megjelenni PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra.


Vélemény, hozzászólás?