Watch Dogs 2 – késik az első DLC, mert még javítják a játékot


A Watch Dogs 2 messze nem játszhatatlan, de azért nincs még minden rendben vele. A Ubisoft először az alapjátékot akarja javítani, utána tér át az extra tartalomra.

A Watch Dogs 2-vel alapjában véve nem sok probléma volt, csak a multi nem akart rendeltetésszerűen működni. Most, 6 patch után már az is nagyjából rendben van

Ugyanakkor a Ubisoftnak annak érdekében, hogy mihamarabb sikerüljön orvosolni a gondokat, át kellett csoportosítani fejlesztőket, ezért az extra tartalmakon egy darabig nem dolgoztak. Most viszont újra nekiláthatnak, és december 22-én PlayStation 4-re, január 24-én pedig Xbox One-ra és PC-re is megjelenhet a T-Bone Content Bundle, mely az első részből is ismert hacker öltözékét, iskolabuszát, illetve a Mayhem co-op kihívást hozza egy új ellenféllel, a Grenadierrel. Ennek kapcsán 19-én indul a T-Bone Chaos Event, melynek keretében négy héten át minden héten más tematikus kihívást találunk a Ubisoft Clubban, amik teljesítésével játékbeli pénzt és extra jutalmakat szerezhetünk.

A Ubisoft már nem először hoz ilyen döntést: a The Divisionhöz is addig nem jelent meg az Underground csomag, amíg a felhasználók által sokat hangoztatott, a játékélményt rontó hibákat ki nem javították. Reméljük, folytatódik ez a tendencia.


Vélemény, hozzászólás?