Watch Dogs 2 – ne osszatok meg képeket nemi szervekről!


Nagyon vigyázni kell, hogy az ember milyen képeket oszt meg a játékból, mert akár a PSN felhasználói fiók felfüggesztése is járhat cserébe.

Ma jelent meg a Watch Dogs 2, ami a fejlesztők ígérete szerint minden szempontból orvosolja az első rész hiányosságait és még rá is tesz egy lapát újdonsággal. A srácok nem vicceltek, tényleg minden részletre odafigyeltek.

Alig jelent meg a Watch Dogs 2, de valaki máris bajba került miatta. Egy brit játékos már egy héttel korábban megkapta a játékot, és arra lett figyelmes, hogy a karaktereknek nem csak elsőre látható vonásai, de a nemi szervei és rendkívüli részletességgel vannak kidolgozva. Több se kellett, Adam rögtön meg is osztott erről egy képet a Twitteren (amit az 18+-os jellege miatt itt nem osztunk meg, de ezen a linken megtalálható), viszont amire nem számított, hogy ezzel megszegte a Sony Entertainment Network szabályait és a Sony rögtön fel is függesztette (persze csak ideiglenesen) a hozzáférését.

Egyébként a meztelenség jelenléte egyáltalán nem meglepő, hiszen a játék ESRB értékelésében is benne van, valamint több küldetésben is találkozhatunk vele. Itt van példának az az eset, amikor nudisták között mászkálunk a játékban:

Persze ettől függetlenül érthető a Sony álláspontja, hiszen a Twittert és a Facebookot gyakorlatilag bárki nézheti és a megosztott tartalmat nem lehet megjelölni, csak jelenteni.

Ti mit gondoltok? Túl messzire ment a Ubisoft az élethűség érdekében?


Vélemény, hozzászólás?