We are closing in soon 🙁 


Igen, jól olvastad, hamarosan lezárom a Youtube csatornám,  a blog továbbra is fenn marad és helyel közzel aktív marad majd.

Lesz még, összesen 3 videó a csatornán, egy játék bemutató, egy telenor hipernet teszt, és egy elköszönő montázs (negyedik is tervbe volt, de nagyon a Sonytól függ kiadják e az új We szériát, teszt céljából, vagy sem, szóval a 3 a biztos).

Úgy gondolom, hogy ezeket 1-2 hónapon belül el tudom készíteni.

A csatornán a videók meg maradnak, semmi sem kerül törlésre.

A döntés oka igazából az idő hiány, bár még még mindig rendkívül kreatívnak érzem magam, de mivel lett állandó munka helyem, az időm és energiáim nagy részét ez viszi el, ha van is időm és kreatívitásom csinálni egy jó videót energiám már nincs, ez a hét és fél év is azt igazolja számomra hogy nem igazán voltam sikeres széles körben.

Persze nem ez volt a fő cél, hiszen akkor olyan videókat gyártottam volna, amik távolról sem rólam szóltak volna, a youtubenak pedig RÓLAD kell szólnia, a te kreativitásodról, el képzelésedről.

Csak sajnos elértem a korlátaim határát és ideje megállni, és át gondolni hogyan tovább?

Mert alkotni szeretnék továbbra is, de valószínűleg át költözöm soundcloudra vagy rádiós formába, teljesen live alapon, vágás nélkül, rosszabb minőségben útközben felvett anyagokkal.

Egyedül így tartható ez fenn tovább a jelenlegi életvitelem mellett.

Aztán lehet elérkezek ahhoz a ponthoz, hogy azt mondom, nekem már erre sincs szükségem, és már nem alkotok, de még nem így érzem.

Bár csak több időm, pénzem, és erőforrásom lenne, annyi ötletem lenne még, amit szívesen meg valósítanék, és most ezek mind a homályba vesznek 🙁

Annyi mindent sikerült viszont meg valósítanom az elmúlt években, sokat fejlődtem, fejlődött a blog is.

Gyakorolhattam a programozást ez által, a beszédet, az önkifejzést, csökkent a lámplázam, tudok beszélni más emberek elött. Sokat köszönhetek a youtubenak meg persze azoknak is akik pozitív kritikával, baráti jó tanácsokkal igyekeztek támogatni engem.

Jó volt veletek srácok 🙂


Vélemény, hozzászólás?