We Happy Few – PlayStation 4-re is megjelenik


Sok fontos dolog kiderült ma, a PS4-es megjelenés mellett azt is megtudtuk hogy melyik cég adja majd ki a Compulsion Games játékát.

A We Happy Few early access változata kizárólag PC-n és Xbox One konzolon volt elérhető, most azonban kiderült, a kész játék már a Sony konzolját sem kerüli el. 

A fejlesztő Compulsion Games ma bejelentette, hogy PlayStation 4-re is meg fog jelenni a kész We Happy Few. Az alkotók azt is elárulták a teljes játékot a Gearbox adja majd ki, ami azért is különösen érdekes, mert a texasi cég ritkán kerül ebbe a szerepbe, eddig mindösszesen öt játék jelent meg az ő gondozásukban. Az early access verzióknál ma a Life in Technicolour névre keresztelt update is élesedett. A PS4-es előrendelők egyébként egy fegyvert és egy ilyen menő témát kapnak ajándékba:

Mint kiderült, a 2018. április 13-án esedékes megjelenésig már nem fog újabb frissítést kapni a játék. A We Happy Few tehát nagyjából nyolc hónap múlva teljesen készen, remélhetőleg tökéletesre csiszolva jelenik meg teljes áron PC-re, Xbox One-ra, és ahogyan azt ma megtudhattuk, PlayStation 4-re is. 


Vélemény, hozzászólás?