World of Tanks – a világ első tankját ünnepeljük


A World of Tanks készítői a játékban és a valóságban is megemlékeznek a első tank századik születésnapjáról.

1916. szeptember 15-én gördült rá a csatatérre a Mark I, vagyis a világ legelső tankja. Mivel vészesen közeledünk a jeles esemény századik évfordulójához, egy cseppet sem lehet csodálkozni azon, hogy a World of Tanksért felelős Wargaming is már előre bekarikázta a naptárában szeptember 15-ét.

A századik évfordulót a World of Tanks játékon belül is megünneplik, hiszen elérhető lesz a különleges Mark I van az összes platformon. A legendás harckocsi szeptember 14-én érkezik meg PlayStation 4, Xbox One és Xbox 360 konzolokra, másnap, szeptember 15-én pedig PC-re. A World of Tanks Blitz mobilos verzió sem marad ki a mókából, itt szeptember 19-én válik elérhetővé a Mark I tank. 

A Wargaming itt még nem áll meg, ugyanis a Bovingtonban található  The Tank Museummal karöltve egy különleges rendezvényt terveznek szeptember 15-ére, a londoni Trafalgar Square. Ha ebben az időpontban esetleg nem járnátok a brit fővárosban, akkor sem kell elkeserednetek, hiszen a GameStar is ott lesz a helyszínen, így biztosan nem maradtok le semmiről sem.

Addig is fent meg tudjátok nézni a The Tank Museum 360 fokos dokumentumfilmjét a szóban forgó, napokon belül száz esztendős tankról.


Vélemény, hozzászólás?