World of Tanks – halloweenkor még a tankok is félelmetesebbek


A World of Tanks konzolos változatai mellett idén a World of Warships is különleges halloweeni eseménnyel jelentkezett, amikben a fejlesztők elrugaszkodtak a történelmi hitelességtől.

A World of Tanks készítőitől eddig sem álltak távol a mókás játékmódok, amiket egy-egy játékbeli esemény keretében dobtak be, így halloween alkalmából is egy különleges csatával leptek meg. Ezúttal pedig nem maradtak ki a hadihajók sem és a World of Warshipsben is egy speciális PvE móddal játszhatunk.

A harckocsis játék konzolos változataiban a Monster Mash eseményben vehettünk rész november 1-jéig. Ebben az eddig is meglévő Monster tankok különleges, természetfeletti képességeket kaptak, ahogy egy szellemjármű is megjelenhetett a garázsunkban. A World of Tanksszel ellentétben a World of Warships alkotói egy PvE-móddal leptek meg minket, amiben Rasputin zombilegénységgel futó hajója ellen kell megvédenünk egy szállítmányt. Ezt a módot november 10-éig nyüstölhetjük és jó néhány kredit mellett tetemes mennyiségű XP is a markunkat ütheti, ha jól teljesítünk.

Ti próbáltátok már valamelyik ünnepi módot?


Vélemény, hozzászólás?