XCOM 2 – megjelent a Shen's Last Gift DLC


Az Anarchy’s Children és az Alien Hunters után befutott az XCOM 2 harmadik letölthető csomagja, a Shen’s Last Gift is, benne további izgalmas tartalmakkal.

Szeptember végén PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megérkezett a Firaxis Games izgalmas stratégiai játéka, az XCOM 2, így már minden játékos felveheti a harcot az alienekkel. A konzolosok az alapjáték mellett a korábbi két bővítményt, az Anarchy’s Childrent és az Alien Hunterst is megkapták, azonban a júliusi Shen’s Last Gift egészen eddig váratott magára. 

A minap végre az XCOM 2 harmadik DLC-je, a Shen’s Last Gift is befutott konzolokra, ennek örömére pedig a Firaxis Games kiadott egy launch trailert, amelyben felhívja a figyelmünket a legnagyobb újításra, egy új mech prototípusra, amely jó szolgálatot fog tenni a harcmezőn az oldalunkon, ugyanis sokkal gyorsabb, erősebb és szívósabb, mint egy átlagos katona.

Persze ahhoz, hogy megszerezzük, még nyomozásra kell indulnunk Shennel és legyűrni egy rakat robotot, de a végeredmény mindenért kárpótolni fog minket. 

Az XCOM 2 – Shin’s Last Gift körülbelül 3100 forintba kerül. 


Vélemény, hozzászólás?