Youtube bullshit!


Van nekem ez a youtbe „partnerség”,ami nem is igazából partnerség, csak kereshetek minimális pénzt a videómmal.
Ne gondoljatok hatalmas összegre, 6 dollárt sikerült össze gyűjtenem eddigi pálya futásom alatt, és persze a legtöbb bevételt a fifa crash fix videóm hozta, aminek őszintén megvallva nem tudom örüljek e vagy sírjak.
De erről már volt szó az oldalamon .
Most a youtube kitalálta, hogy aminél nem tudja eldönteni, van -e benne szerzői jogi tartalom avagy nem, ott letiltja a bevétel szerzést.
Ez először is baromság,de nem cirkuszolnék, ha 1 vagy 2 videómnál tette volna ezt, de jelenleg 10 nél járunk és ez már kicsit frusztrál.
Hogy lehetnek ilyen inkompetens, szűk markú parasztok hogy nem tudják el dönteni van e benne szerzői jogi tartalom?
Mert ha van benne, akkor azt mondom,oké, tiltsák le, de ha nem biztosak benne miért tiltják le azt a kevés bevételi forrást?
Megint ott tartunk, hogy a Google nagyon kezd vissza élni a piaci helyzetével,de egyszer meg fogja nagyon ütni a bokáját, ezt garantálom…
Volt egy videóm,amiben egy nagyon komoly biztonsági rést tártam fel a love.hu-n.
A hibát azóta kijavították, lehet pont nekem köszönhetően,mivel el küldtem a videómat a support-nak.
A hibát én fedeztem fel, semmilyen olyan kép, illetve hanganyag, nincs a videóban ami indokolná a bevétel szerzés letiltását.
Vagy ott van, például az a videóm, amiben meg mutatom hogyan lehet kezelni böngészőből,facebook megnyitása nélkül, az üzeneteket,értesítéseket stb,ebben sincs semmilyen szerzői jogvédett tartalom ebben is letiltották.
Kérdem én milyen partnerség ez ahol ezt meg lehet tenni?
Írtam levelet amire a következő választ kaptam:
Thank you for writing in regarding your video. If you would like us to consider your video for review, it is important you refer back to the original email we sent to you regarding this video. It will provide you with a link through which you can submit more specific information.

It is important you include all relevant information assessing your commercial use rights to all the content featured in your video. For more information on how to claim the content in your video, please see http://support.google.com/youtube/bin/answer.py?answer=1311196

Please note that some video reviews can take longer than others.

We reserve the right to review any video submitted for monetisation against our eligibility criteria and not to enable monetisation on a video.
De úgy érzem hiába küldöm be a videómat, nem foglya semmilyen pozitív változás érni,mivel egy kukot nem tudnak azok az emberek magyarul, akik letiltották a bevétel szerzésemet,és a videókban végig magyarul dumálok, szóval az eredmény megint ugyan az lesz.
Hogy, nem tudják majd el dönteni van e benne szerzői tartalom.


Vélemény, hozzászólás?