Zseniális ez a Bloodborne szobor, de van két hibája


Valószínűleg nincs olyan gamer, aki ne örülne neki, ha egy olyan videojátékos ereklye lenne a gyűjteménye éke, mint ez a Bloodborne szobor.

A Bloodborne a PlayStation 4 egyik legjobb exkluzívja és olyan atmoszférával, valamint világgal rendelkezik, amely könnyen beszippantja a kihívásra vágyó kalandorokat. Nincs ez másként a játék karaktereivel sem, akik közül egyet – a The Old Hunters DLC-ből származót – a polcunkra tehetünk – csak nem olcsó.

A Prime 1 Studio egy 51 centiméter magas és 43 centiméter széles Lady Maria szobrot kínál eladásra, amelyből mindösszesen 850 példányt készítenek. Darabjuk elképesztő összegbe, körülbelül 175 ezer forintba kerül, cserébe viszont a legapróbb részletekig kidolgozott, mutatós gyűjtői alkotást zsebelhetünk be. Nézzétek meg a galériánkban, hogyan fest a valóságban Lady Maria és trónja:


 

A cég már fogadja az előrendeléseket azzal a feltétellel, hogy 2018. március és májusa között tudja teljesíteni a szállítást. Üröm az örömben, hogy a termék kizárólag Japánban kapható. Ha van ott ismerősötök, akkor ne habozzatok megemlíteni neki a lehetőséget.


Vélemény, hozzászólás?